Enid M. Blog

septiembre 15, 2010

Olvidos

Filed under: Uncategorized — enidm @ 10:24 am

Recibimos una noticia de Arquitectos sin fronteras, y se la reproducimos, para no ser la única que desde hace un rato gire la cabeza negativamente a lo poltergeist…

Desconcert a Barcelona pel nomenament de Joan Clos com a nou director d’ONU-Habitat

L’Assemblea General de les Nacions Unides ha escollit l’exalcalde de Barcelona, Joan Clos, director executiu d’ONU-Habitat, l’agència especialitzada en la gestió i desenvolupament dels assentaments humans i l’encarregada de promoure el dret a l’habitatge a tot el món. Clos, que ha estat ministre i ara és ambaixador d’Espanya a Turquia i Azerbaijan, exercirà el nou càrrec durant quatre anys a partir del proper 18 d’octubre, en lloc de l’africana Anna Tibaijuka.

Y ahora viene lo bueno:

L’ONU veu en la figura de Clos una persona molt capacitada per al càrrec. Però ¿és aquest el motiu del seu nomenament? L’Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC) té clar que no. Aquest observatori, que inclou entitats com la Federació d’Associacions Veïns de Barcelona (FAVB), assegura que la raó de la tria de Clos és que Espanya volia tenir un contacte a l’agència per donar sortida al sector de la construcció, molt afectat per la crisi econòmica.

Y después dicen que el dinero no da la felicidad…pamplinas! Clos y todo el Ayuntamiento lo tienen claro, hay que olvidar Forats de la Vergonya, que para eso era un forat i donava vergonya…aquí lo de la ONU-habitat nos tiene (como todo supraorganismo) inquietas, si el señor catalán tiene que ser el juez de las buenas prácticas en desarrollo local, por poner un ejemplo, ya elejimos Pernambuco como destino hasta que esto alguién me lo aclare, si puede.
Anuncios

Dejar un comentario »

Aún no hay comentarios.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

A %d blogueros les gusta esto: